Search
Close this search box.

Natuurlijk marjoleine

Natuurlijk marjoleine

Even voorstellen!
Ik ben Marjoleine, schoonheidsspecialiste Weleda en Dr.Hauschka therapeute en kom sinds 2019 regelmatig bij de Kiem om klanten een heerlijke schoonheidsbehandeling/massage te geven en/of huidadvies.

Onze huid wordt vaak belast met dingen als verkeerde voeding, zon, stress of verkeerde huidverzorging. Tijdens mijn jarenlange ervaring met biologische voeding en huidverzorging zie ik mooie resultaten die je kan bereiken met 100% natuurzuivere huidverzorging. Daarom werk ik met Dr.Hauschka en Weleda : biologisch en bevatten geen enkele synthetische kleur-, geur- en conserveringsmiddelen en zijn dierproefvrij. De huid bezit nl eigen krachten om zichzelf te verzorgen en herstellen.

Bovendien heeft ieder mens behoefte aan een positieve aanraking, persoonlijke aandacht en rust in lichaam & geest daar ben ik van overtuigd. Om zo helemaal tot zichzelf te komen in deze hectische snelle wereld. Mijn hart ligt in het geven van deze prachtige gespecialiseerde behandelingen. De massages die ik geef worden als ontspannend, omhullend en verbindend ervaren. Ik hoor vaak van klanten: “een beleving”, “als thuiskomen”, “totale ontspanning”. Het enige wat jij hoeft te doen is je ogen sluiten en het allemaal laten gebeuren. Gun jezelf of een ander zo’n moment.

Profiteer nu van een kennismakingsaanbieding : 25% korting op behandelingen van 60-90-120 minuten.
Kom naar de Kiem om de flyer mee te nemen!

Voel je welkom! Warme groet, Marjoleine

www.natuurlijkmarjoleine.nl

tel: 06-24325918

Deel dit :
Meld je aan voor onze nieuwsbrief om update-informatie, nieuws, inzichten of promoties te ontvangen.